GeboorteTENS

GeboorteTENS
M.S.V. Hera is trots om vanaf 1 september 2017 GeboorteTENS als haar sponsor te mogen hebben! 

Het bedrijf 
Met de oprichting van GeboorteTENS in 1998 werd het voor veel vrouwen in Nederland mogelijk gemaakt om zelf pijnverlichting  bij de bevalling ter hand te nemen. Wij zijn als eerste organisatie in Nederland begonnen met de verhuur en later ook de verkoop van TENS apparaten voor gebruik bij de bevalling.

Onze missie is om aanstaande moeders een prettige bevalling te laten beleven zonder medische pijnverlichting en zonder risico’s voor moeder en kind. Doel is dat de moeder een fijne herinnering overhoudt aan deze bijzondere gebeurtenis. Om dit voor zo veel mogelijk vrouwen bereikbaar te maken hebben wij ons ingezet om zorgverzekeraars te bewegen de GeboorteTENS in hun verzekeringspakketten op te nemen. Dat heeft er inmiddels toe geleid dat het merendeel van de verzekeraars koop of huur van een GeboorteTENS apparaat vergoedt.

Uitvoerig getest
Vanzelfsprekend zijn de apparaten die GeboorteTENS beschikbaar stelt uitvoerig getest en voldoen ze aan alle vereiste keurmerken. In Groot-Brittannië, Zweden en ondertussen ook in Nederland is het een veelgebruikte pijnverlichter bij de bevalling. Uit eigen onderzoek, door middel van enquêtes, is gebleken dat GeboorteTENS bij de bevalling in meer dan 80% van de gevallen effectief is.

GeboorteTENS is het kort
1. Veilig voor moeder en kind
2. Geen bijwerkingen
3. Stimuleert de natuurlijke lichaamsfuncties
4. Sterkte zelf in de stellen
5. De speciale gelpads zijn vaker te gebruiken
6. Voor thuis en in het ziekenhuis
7. Combinatie met andere methoden van pijnverlichting  mogelijk
8. Zowel te huur als te koop via geboortetens.nl
9. Ook toepasbaar voor pijnverlichting bij indicaties zoals bekkeninstabiliteit en lage rugpijn.

GeboorteTENS_logo_medium.jpg
Klik op de afbeelding voor meer informatie!