Commissies

Commissies 
M.S.V. Hera beschikt momenteel over zes commissies. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor verschillende activiteiten binnen en buiten de studievereniging. Door als student plaats te nemen in een commissie kun je jezelf goed ontwikkelen in verschillende vaardigheden. Ieder jaar kunnen studenten zich inschrijven voor de verschillende commissies. Hieronder stellen wij de comissies van 2020 aan je voor! 


Onderwijscommissie 
De Onderwijscommissie bestaat uit 4 leden. Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten met een educatief karakter. Daarbij beheert de onderwijscommissie de database met de slaapplaatsen voor stage en helpt studenten met het vinden van een slaapplaats. 

De Commissaris Onderwijs is Noor Doorneveld.  Leden van de commissie zijn Joyce van Seters, Carolijn Hanneman en Juliëtte Lommers. 


Activiteitencommissie  
De Activiteitencommissie bestaat uit 6 leden. Deze commissie organiseert verschillende activiteiten binnen de studievereniging zoals borrels en feestjes.  Deze activiteiten kunnen door zowel studenten als medewerkers van de Academie Verloskunde Maastricht  worden bezocht. 

De Commissaris Activiteiten is Julia van den Brandt. Leden van de commissie zijn Jenny van de Lisdonk, Elise Oosterveen, Maaike Douven, Isa Crum en Dirkje Gisbers.


Eindejaarscommissie
De Eindejaarscommissie bestaat uit 9 leden.  Zij zullen dit jaar een Hera dag en aan het einde van het academisch jaar een gala organiseren. Ze zullen ervoor zorgen dat dit een onvergetelijk feest zal zijn! ​De Commissarissen Eindejaars is Floor Smits. Leden van de commissie zijn Eline van Haeren, Meike de Jongh, Lisan van der Pol, Lotte Borkent, Eva Craft, Sandra Konijn, Carmen ten Have en Tessel Zweerink. 


Introkampcommissie 
De studententijd op de Academie Verloskunde Maastricht begint altijd met een introductiekamp. Hera wil ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke tijd gaat worden. Deze commissie bestaat uit eerstejaars studenten en organiseert het kamp. De commissie telt 6 leden. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe eerstejaars studenten een leuke kennismaking hebben met de opleiding en hun medestudenten. 

De Commissaris Introductie is Romy Lastdrager en Puck van Koutrik. Leden van de commissie zijn Kimberly Leeggangers, Jeanne de Vries, Gia peters en Emma Pappelendam. 


PR Commissie
De PR Commissie verzorgt elk kwartaal een nieuwsbrief waarin de realisaties van die periode verwerkt worden. Daarbij staat er een overzicht van toekomstige activiteiten in. Verdere plannen van de PR Commisie zijn het maken van een jaarboek en ontwikkelen van M.S.V. Hera merchandise. De PR Commissie telt 3 leden.


De Commissaris PR is Hilde Pittens. Leden van de commissie zijn Romi Vroemen en Evi Vorstermans. Stagecommissie.  
De Stagecommissie is dit jaar nieuw. De commissie zal in het teken staan van zaken rondom de stage, zoals het slaapplekken register, ervaringen en feedback. De commissie bestaat uit 6 leden.  
De Commissaris stage zijn Romy Lastdrager en Demi Hanegraaf. Leden van de stagecommissie zijn Kyara van de Wetering, Jasmin Guérin, Kiki Kerckhoffs, Kim Feleus  en Dide Heesen. 


Heb je interesse om deel uit te maken van een van de commissies? Stuur dan een mail naar info@msvhera.nl