Commissies

Commissies 
M.S.V. Hera beschikt momenteel over zes commissies. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor verschillende activiteiten binnen en buiten de studievereniging. Door als student plaats te nemen in een commissie kun je jezelf goed ontwikkelen in verschillende vaardigheden. Ieder jaar kunnen studenten zich inschrijven voor de verschillende commissies. Hieronder stellen wij de commissies van 2021-2022 aan je voor! 


Eindejaarscommissie
De Eindejaarscommissie bestaat uit 7 leden. Zij zullen de Hera-dag, de kerstactiviteit en aan het einde van het academisch jaar een gala organiseren. Ze zullen ervoor zorgen dat dit onvergetelijke feesten worden! 

​De Commissarissen Eindejaars zijn Lisan van der Pol en Meike de Jongh. Leden van de commissie zijn Emma Rotink, Ilse Schouten, Kim Regtien, Nicka den Otter en Sophie Nillesen.


Onderwijscommissie 
De Onderwijscommissie bestaat uit 6 leden. Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten met een educatief karakter. Daarnaast legt de commissie professionele contacten met docenten en gastsprekers. 

De Commissaris Onderwijs is Carolijn Hanneman. Leden van de commissie zijn Eline van Haeren, Juliëtte Lommers, Kiki Kerckhoffs, Ninon Tijssen en Sanne Watson. 


Activiteitencommissie  
De Activiteitencommissie bestaat uit 5 leden. Deze commissie organiseert verschillende activiteiten binnen de studievereniging zoals borrels en feestjes. Deze activiteiten kunnen door zowel studenten als medewerkers van de Academie Verloskunde Maastricht worden bezocht. 

De Commissaris Activiteiten is Dirkje Gisbers. Leden van de commissie zijn Floortje Boschloo, Julie van Steenis, Kiki Hoogstraaten en Shanta Müskens.


Introkampcommissie 
De studententijd op de Academie Verloskunde Maastricht begint altijd met een introductiekamp. Hera wil ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke tijd gaat worden. Deze commissie bestaat uit eerstejaars studenten en zij organiseren het kamp. De commissie telt 8 leden. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe eerstejaars studenten een leuke kennismaking hebben met de opleiding en hun medestudenten. 

De Commissarissen Introductie zijn Britt van Rijn en Elise Oosterveen. Leden van de commissie zijn Danique Dohmen, Femke van der Cruijsen, Jade van den berg, Jonie Meurkens, Maud de Visscher en Sterre Bieling. 


PR-commissie
De PR-commissie verzorgt elk kwartaal een nieuwsbrief waarin de realisaties van die periode verwerkt worden. Daarbij staat er een overzicht van toekomstige activiteiten in. Verdere plannen van de PR-commisie zijn het maken van een jaarboek en het ontwikkelen van de M.S.V. Hera merchandise. De PR-commissie telt 4 leden.

De Commissarissen PR zijn Britt van Rijn en Carolijn Hanneman. Leden van de commissie zijn Laura Scheerman en Maud van Eck.


Stagecommissie
De Stagecommissie is vorig jaar voor het eerst nieuw opgezet. De commissie staat in het teken van zaken rondom de stage, zoals het slaapplekregister en de feedbackboekjes. Daarnaast zorgen ze ervoor dat tussen de verschillende leerjaren stage-ervaringen worden uitgewisseld.
​De commissie bestaat uit 7 leden. 

​De Commissaris Stage is Jenny van de Lisdonk. Leden van de commissie zijn Floor Smits, Julia van den Brandt, Karlijn Cox, Maartje van Beek, Merel van Erp en Puck van Koutrik. 


Heb je interesse om deel uit te maken van een van de commissies? Stuur dan een mail naar info@msvhera.nl