Sikking Advies

Je ziet er naar uit om straks aan de slag te gaan als verloskundige. Misschien zit je zelfs al in het laatste jaar en heb je je diploma bijna op zak. Fantastisch natuurlijk!

Je hebt hard gestudeerd en alles in het werk gesteld om straks je werkend leven als medische professional te beginnen. Als verloskundige wil je vooral zorg verlenen. Je wilt graag mensen helpen en ze ondersteunen bij een van de mooiste dingen in het leven; het krijgen van een kindje. Mogelijk heb je je carrière al uitgestippeld. Misschien heb je plannen om verder te studeren, wil je een huis kopen of zelf al aan een gezin beginnen?

Sikking Advies
Daar komt wel wat bij kijken en je hebt daar misschien nog niet zo bij stilgestaan. Dat begrijpen wij, maar je moet wel wat regelen voordat je echt aan je toekomst kunt beginnen. Wij kunnen helpen. Wij kennen alle ins en outs van de financiële dienstverlening en wij kennen jouw vak. Wij helpen al sinds 1970 jonge ondernemers in de zorg zich voor te bereiden op hun carrière.

Sikking Advies is gespecialiseerd in het adviseren van paramedici. Als onafhankelijk kantoor bieden wij advies op maat Wij helpen bij het regelen van contracten, verzekeringen, financieringen, hypotheken, belastingzaken en het plannen van je carrière. Wij kijken naar wat je wilt en of dat past of hoe je dat kunt realiseren. We ondernemen het samen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek? Je hoeft niet te wachten tot het vierde jaar! Groepsafspraken zijn ook mogelijk.
Bel met Jelmer: 06-83524676

Sikking_advies.jpg
Klik op de afbeelding voor meer informatie!