Titus Health Care

Titus Health Care wil het verschil maken in het dagelijks leven van de Nederlandse vrouw en is gespecialiseerd in sales, marketing en distributie van medische hulpmiddelen en geneesmiddelen op het gebied van anticonceptie en fertiliteit.

Titus Health Care is leverancier van de hormoonvrije T-Safe® anticonceptiespiraal, de meest effectieve koperspiraal met een verblijfsduur tot 10 jaar.

Titus Health Care is ook leverancier van de Ballerine® SCu300 IUB, de Multi-Safe® CU 375 en de Multi-Safe® CU 375 short koperspiralen, met een verblijfsduur tot 5 jaar.

Daarnaast heeft Titus Health Care RVS en disposable instrumenten voor spiraalplaatsingen in haar assortiment. Deze producten zijn getest en als beste beoordeeld door verloskundigen. Deze zijn zeer voordelig te bestellen in de webshop. Speciaal voor startende verloskundigen hebben we handige IUD-pakketten samengesteld met zowel spiralen als RVS en disposable instrumenten. Studenten van M.S.V. Hera ontvangen een speciale welkomstkorting!

Titus Health Care geeft ook ondersteuning aan verloskundigen door middel van geaccrediteerde scholingen en trainingen, waarbij aandacht gegeven wordt aan alle aspecten rondom anticonceptievoorlichting en het plaatsen van spiralen. Daarnaast kunnen verloskundigen training aanvragen op locatie. 


Tot slot biedt Titus Health Care diverse services aan zoals:

-        Vervangingsregeling (aanvragen vervangend spiraal na mislukte plaatsing)

-        Start-up Service (Hoe zet je een spiralenspreekuur op? Welke instrumenten heb je nodig? Welke informatie geef je cliënten via bijvoorbeeld folders, website, social media?)

-        Anticonceptie Portaal (applicatie waarmee je digitaal anticonceptie kunt voorschrijven)


Wil je ook starten met het plaatsen van spiralen of heb je vragen? Neem contact op met Daniëlle van Veen via danielle@titushealthcare.nl of 0651326629 en vraag de Start-up Service aan!

THC_logo.jpg