Aethon

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.


IT'S ALL IN THE NAME
Aethon is één van de vier onsterfelijke, gevleugelde en vlammensnuivende paarden van Helios, de zonnegod uit de Griekse mythologie. Als verantwoordelijke voor zonsopgang en –ondergang bracht Helios de mensen licht, net zoals de flexibel inzetbare talenten van Aethon ‘verlichting’ brengen op de afdelingen van gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties en zorgvervoerders. Het paard Aethon trekt de stralende zonnekar, zoals wij samen met opdrachtgevers de kar trekken voor een innovatief, modern en duurzaam personeelsbeleid.


WERKGEVER VAN TALENT. AANMOEDIGERS VAN ONTWIKKELING
Aethon verbindt al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven studenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, bij de overheid, bij woningcorporaties en binnen het zorgvervoer. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie, begeleiden we studenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.


WAAR WE VOOR STAAN
We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om potentie volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, gaan we alleen voor het allerbeste resultaat. Ons geloof zit verweven in ons DNA. Dit is opgebouwd uit zes kernwaarden die terug te vinden zijn in alles wat we doen.

·        Daadkrachtig: We regelen het gewoon.

·        Gedreven: We stoppen niet voordat we ons doel hebben bereikt. We bruisen van de energie.

·        Doorbrekend: We durven met nieuwe oplossingen te komen.

·        Intelligent: We zijn leergierig. We zien kansen en leggen verbanden.

·        Eigenwijs: Eigen wijsheid inzetten. We groeien op eigen kracht.

·        Optimistisch: We geloven dat het altijd beter kan. 

Aethon_Logo_Purple-RGB.jpg