Aethon

Ontdek leuke bijbanen in de zorg met Aethon!

Ben jij een enthousiaste verloskundige student op zoek naar een bijbaan die niet alleen leuk en leerzaam is, maar ook perfect aansluit bij jouw studierichting? Aethon biedt bijbanen in de zorg die naadloos passen bij jouw studie en ambities, waardoor ze een waardevolle aanvulling vormen op jouw studie en een perfecte springplank vormen voor jouw zorgcarrière.

Waarom een bijbaan in de zorg bij Aethon ideaal is voor studenten

Bij Aethon begrijpen we dat jouw bijbaan meer moet zijn dan alleen werk; het moet een verrijking zijn van jouw studie. Of je nu net begint aan je studie of al verder gevorderd bent, Aethon heeft bijbanen die aansluiten op jouw ambities en leerdoelen.

Ontdek de diversiteit van de zorg

Bij Aethon krijg je de kans om ervaring op te doen in diverse zorggebieden, waaronder VVT, Thuiszorg, Ouderenzorg en Gehandicaptenzorg. Leer de praktijk kennen, ontdek waar jouw passie ligt, en breid je netwerk uit terwijl je studeert.

Bevoegd en bekwaam dankzij trainingen

Bij Aethon word je niet zomaar in het diepe gegooid. Wij bieden trainingen aan die jou bevoegd en bekwaam maken in jouw functie. Zo ben je goed voorbereid om waardevolle bijdragen te leveren in de zorg.

Werk wanneer het jou uitkomt

Flexibiliteit staat voorop bij Aethon. Wij begrijpen dat jouw studie prioriteit heeft, daarom bepaal jij wanneer je werkt. Plan jouw werktijden rondom je colleges en andere verplichtingen, en geniet van de vrijheid die een bijbaan bij Aethon biedt.

Lekker verdienen

We weten dat elke euro telt als student. Bij Aethon verdien je niet alleen een aantrekkelijk salaris, maar doe je ook relevante werkervaring op in de zorg. Zo investeer je niet alleen in je bankrekening, maar ook in je toekomst.

Win-win situatie

En laten we eerlijk zijn, als jij via Aethon aan de slag gaat, profiteert niet alleen jij, maar ook MSV Hera! Zo dragen we gezamenlijk bij aan de vooruitgang van de zorgsector, waardoor MSV Hera fantastische evenementen kan blijven organiseren.

Waarom een (bij)baan bij Aethon?

✅ Ontdek plezier en leerzame kansen voor studenten

✅ Ontdek de diverse zorggebieden

✅ Ontwikkel expertise met onze trainingen

✅ Werk wanneer 't jou uitkomt

✅ Geniet van een aantrekkelijk salaris

Bekijk hier alle vacatures voor een leuke bijbaan in de zorg in Maastricht!


Aethon_Logo_Purple-RGB.jpg