Stichting Awinbono

Onze docente aan de AVM Meike Beukema zamelt geld in voor haar stichting genaamd Awinbono.

Stichting Awinbono zet zich voor betere en bereikbare moeder- en kindzorg. Sinds vorig jaar is onze echokliniek in Bongo geopend. Snel na de opening konden we ook een laboratorium en kleine apotheek openen. Deze drie kamers vormen samen een diagnostisch centrum. Bongo is een dorp in Noord-Ghana, waar de meeste inwoners rondkomen van het gemiddelde van 1 dollar per dag. 
In het dorp naast Bongo, Balungo, bouwen we sinds dit jaar aan een kraam- en zorgkliniek. De eerste twee kamers zijn al klaar! Tijdens het tweede deel van de bouw worden deze kamers uitgebreid tot een volledige kliniek en komt er ook een vleugel aan, waar de kraamkliniek zal zijn. 
Met deze faciliteiten willen we de gezinnen in het armste gebied van Ghana meer toegang geven tot kwalitatief goed zorg.


Wij willen Meike graag meehelpen om geld in te zamelen voor de bouw van deze kraamkliniek, jij ook? Je kan geld doneren tijdens onze activiteiten of op het rekeningnummer: NL70ABNA0423383639 ten name van Stichting Awinbono! Voor meer informatie over stichting Awinbono kijk dan even op de site: www.awinbono.nl.


DSC00538-768x576.jpg
IMG-20171123-WA0010.jpg
first-client-e1448915522275.jpg